The Biz Sandbox - Make The Most Of Sandbox.

Snyggt att ha hemma

Jag tycker att det är snyggt med persienner som man kan ha som en inrednings detalj, det är ju bra att ha i fönstren såklart och väldigt snyggt också. Men jag tycker att det kan vara fint at göra en avdelning med persienner, att man kanske hänger en för att dela av rummet lite. Det släpper ju ändå in ljus så det blir inte mörkt av det men man kan ju vinkla så att det blir mörkt om man skulle vilja det. Finns snygga persienner i bromma.
Det är kul med inredning tycker jag och det är så härligt när man känner att det blev mysigare och mer hemtrevligt när man håller på att göra om.

Kul med nya idéer 

Ja lite extra kul är det när det kommer nya idéer som man kan prova på och se om det är något som skulle passa in hos en själv eller om man kommer med en bra ide till en vän eller så. Det finns så mycket man kan göra för att få en förändring hemma och det är ju något som man vill komma åt i alla fall tycker jag att det är kul när man känner att det blir en förändring och att det känns lite nytt och fräscht. 
Jag tycker om att kolla i inrednings tidningar och bloggar för att på så sätt få lite nya idéer och tips på hur man kan göra vissa saker i hemmet. Det tycker jag är väldigt kul och något som jag gärna vill fortsätta med att göra.
Ja det är bra när det kommer nya idéer och tips på hur man kan förändra och göra om hemma utan att man för den delen måste göra om allt totalt. Utan att det är små detaljer som man ändrar om och så får man en annan känsla över hur det ser ut och är.