The Biz Sandbox - Make The Most Of Sandbox.

Trevligt på jobbet

Man vill ju trivas med sina arbetskamrater och jag tror att många gör det så det är ju jättebra att det är på det viset. Man önskar ju att alla skulle trivas på jobbet, det finns mycket som man kan göra för att det ska bli lite bättre stämaning på jobbet.
Något som är bra att börja med efter semestern är att göra en liten kick off eller liknande så att man kan få ihop gänget på jobbet lite.Det kan vara ett bra sätt att koman igång efter semestern.
Det finns ju så många olika saker som man kan göra när man åker på kick off, man skulle kunna åka färja någonstans. Åka på räkafton, spela femkamp eller något helt annat om man skulle känna för det.
Hur som helst så finns det mycket som man skulle kinan göra, och det är ju toppen om man gör det också så att det verkligen blir av att man hittar på något skoj tillsammans.

Mer tips

Andra saker man kan göra är att gå ut och käka ihop eller åka ut och roa en dag tillsammans ja det finns verkligen så mycket som helst som man kan hitta på och det är ju jätte kul att man kan göra det.
Man kan kolla med andra och se vad dom har gjort som har varit lyckat på deras jobb. Ja ett ställe som jag tycker verkar ha det bra på jobbet är smartermarketing, dom verkar ha det bra tillsammans på jobbet och det är ju kul att se att det är på det sättet. Man vill ju att alla ska trivas och må bra och att åka på en liten kick off är ju trevligt att göra för att det ska bli lite bättre på jobbet och att man ska trivas bra.
Så det är några tips nu inför hösten som kommer.